Er virkeligheden virkelig?

Vor måde at tænke på har grundlag i den gamle græske filosofi. Her var der især to personer der grundlage den måde den vestlige verden senere har opfattet verden på. Platon og Aristoteles var meget uenige om hvad virkelighed er. For Platon var den højeste grad af virkelighed det, som vi tænker med fornuften. For Aristoteles var det lige så indlysende, at den højeste grad af virkelighed er det, som vi sanser med sanserne. I mange år (ca. 600) har vi tænkt som Aristoteles hvor det er stoffet vi sanser. Den nye tid med kvanteteknik giver måske mere Platon ret i, at vi genkender omgivelserne i sjælen.

Hvad er energier

I fysikernes verden forskes nu intenst bl.a. ud fra Einstein og Niels Bohrs teorier om, hvordan partikler og bølger hænger sammen, det der kaldes ”kvantefysik”. Kvanter er en af de mindste enheder der eksisterer, noget vi ikke kan se, men som består af meget små bølger eller partikler der bevæger sig også kaldet: ”energier”. Energier påvirker alt stof. Stoffets beskaffenhed fremkommer dog først når disse energier bestemmes af et måleinstrument eller en iagttager. Vi kan sige, at objektet (stoffet) bestemmes af subjektet (iagttageren). Videnskabeligt er vi således nu ved at forstå og konkludere, at den fysiske verden ikke er den virkelige verden, men at den har en bagved liggende ikke-fysisk (ikke-materiel) virkelighed som årsag.

Menneskets energier

Udover den fysiske krop har mennesket et usynligt energilegeme, en aura, der indeholder meridianbaner, centre og legemer. Den fysiske krop er forbundet til den usynlige aura via nervesystemet og de endokrine kirtler (hormonkirtlerne). Det er auraen der styrer den fysiske krop og bestemmer om vi er raske eller syge. Aura betyder udstråling. Auraen består af ganske fine partikler der vibrerer. Jo finere de er, jo hurtigere vibrerer de. Auraen har forskellige farver omkring personen afhængig af vibrationens hastighed. Det er altså energierne omkring mennesket der via farverne fortæller hvor urolig eller rolig (harmonisk) personen er i øjeblikket.

Chakra er energimodtagere

Ordet Chakra kommer fra sanskrit og betyder hjul. Et chakra er en hjul-lignende hvirvel der cirkulært bevæger sig i kroppen. Det er den æteriske motor for sjælen. Ikke nok med at Chakras trækker i energi, hver chakra udstråler en energi af vibrationer, og regere over et større organ eller kirtel forbundet til andre dele af kroppen. At have balanceret og afstemte chakra indvirker på sundhed, velvære og mere harmoni. Når et af chakra- centrene er ude af synk, kan det i sidste ende påvirke de organer og kirtler centret styre og derved skabe en kædereaktion, som giver mange kropslige ubalancer og sygdomme.

Aura er energi transformation eller energi konvertering

Ordet aura er kommet til dansk via det latinske ord aura, der betyder "lysskær", "livsånde", "åndepust" eller "brise". Det beskrives som: en usynlig udstråling eller energifelt der menes at udgå fra og omgive et legeme, og som ifølge parapsykologien rummer oplysninger om bærerens personlighed. Auraen omkring levende organismer er forskellige. I mennesker er der en Æterisk aura, som også findes i planer; en Astral aura, som også dyr har og en Mental aura, som kun mennesker har. Visse mennesker kan se disse aurafelter som energiudstrålingen fra den fysiske krop.

Video Title

Published Date

 

Description: Lorem ipsum dolor sit amet vel egestas ac et ullamcorper primis at aliquam duis nisl suscipit massa montes sed venenatis placerat odio facilisi. Dictum nisl neque amet integer qui ac velit tempor viverra et vulputate sed placerat nostrud libero.