Om Per Mikkelsen

Biography


Per Mikkelsen har gennem mange år beskæftiget sig med "alt mellem himmel og jord”.

Fra 1970’erne og frem til i dag har han, udover en karriere som underviser og foredragsholder inden for personlig udvikling, studeret psykologi, filosofi, religion, kvantefysik og været engageret i teosofi, antroposofi, shamanisme og indiske, arabiske og vesterlandske spirituelle teorier.

Gennem de mange år har han bl.a. opholdt sig i flere forskellige Ashram og fået indblik i forskellige behandlingsformer, meditationstyper og spirituelle teorier. Han har rejst i Østen og har der tilegnet sig stor viden om hinduisme, buddhisme, taoisme, islamisme og andre religioner.

Med baggrund i denne indsigt i menneskers mange psykologiske lag og igennem filosofiens mange skoler, er han en stor inspirator og kan via sin store erfaring beskrive sine oplevelser og anvise en række øvelser til at opnå ægte livsglæde og harmoni.

Hans clairvoyante evner er unikke, og i kombination med hans klare aurasyn og dybe teoretiske viden kan han hjælpe mennesker til forståelse af den åndelige verden.

Sagt om Per som spirituelt menneske:

”Han kan den kunst at bevare en forståelig stamme og hele tiden bygge nye grene på”.


Udtalelser

Per Mikkelsen

Phone    :    +45 29 90 0 383

Email      :      pem@altiore.dk

Address:     Bistrupvej 171, 3460 Birkerød

Jane udtaler:

"Jeg er alternativ behandler og healer og har gennem årene behandlet mange mennesker. Men først nu ved jeg, at mine behandlinger ikke har været optimale. Pers store viden og indsigt har givet mig en forståelse af, hvordan energierne virker i en behandling".


Zander udtaler:

"Nu ved jeg meget mere om energier, og om hvordan de virker, så mine behandlinger bliver langtidsholdbare, og menneskene i behandling får større harmoni. Jeg kan varmt anbefale Per, som er en stor katalysator, sparringspartner og motivator. Han kan som ingen anden justere mine energier, så de er i harmoni, når jeg har klienter. 


Karin udtaler:

"Jeg har kendt Per i rigtig mange år. Jeg er astrolog, og kan det der med hvad stjernerne siger, og hvad hvert enkelt menneske har af muligheder i livet på planeten jorden. Per har hjulpet mig, ikke alene med at blive bedre til healing, men i høj grad til at blive et meget mere helt menneske. Hans enorme viden om universet kombineret med hans forståelige forklaringer giver en stor indsigt i, hvordan menneskers energifelter kan give harmoni i livet".